İçerde’nin muhteşem final gecesi

Ay Yapım imzalı fenomen dizi ‘İçerde’, yıllar boyunca akıllarda kalacak görkemli bir geceyle ekranlara veda etti. Bilet satışı MİKA-DER İÇERDE Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışlanan ve İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda tüm oyuncuların katılımıyla gerçekleşen büyük final etkinliğinde tüm davetliler, oyuncularla birlikte tek yürek oldular ve unutulmaz hikâyenin nasıl bittiğine tanık oldular.

Haftalardır beklenen büyük final gerçekleşti ve ‘İçerde’ ekran serüvenine 19 Haziran Pazartesi akşamı İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan görkemli bir final etkinliğiyle veda etti. Başladığı andan itibaren tüm ‘İçerde’ ekibinin kalplerini koydukları ‘Minik Kalpler İçerde’ projesi kapsamında gerçekleşen ‘İçerde’nin büyük final gecesinde İçerde oyuncuları davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Yeni bölümden ilk sahnenin yayınlanmasından illüstrasyon afişlere, 360 derece izleme deneyiminden büyük aksiyon filmlerini aratmayan dev operasyon sahnelerine kadar izleyicilere pek çok “ilk”i yaşatan ‘İçerde’, finaliyle de bu ilklere yenisini ekledi. Show TV’den canlı yayınlanan gecede heyecan dizide Selim Komiser karakterini canlandıran, aynı zamanda ‘İçerde’nin aksiyon yönetmeni olan Uğur Yıldıran’ın oyuncu arkadaşlarıyla yaptığı kısa röportajlarla başladı. Basının ve davetlilerin yoğun ilgisinin yaşandığı kırmızı halı geçişinin ardından tüm ‘İçerde’ ekibinin ve konukların salona alındığı etkinlikte fuaye alanında Füsun Ev ve Celal Ofis dekorlarının birebir yerleştirmesi de büyük beğeni topladı.

ALKIŞLAR DİNMEDİ!

Ebru Akel’in coşkulu sunumuyla gerçekleşen etkinlikte Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Mustafa Uğurlu, Uğur Yücel, Nihal Koldaş, Bensu Soral, Damla Colbay, Gözde Kansu, Rıza Kocaoğlu, Yıldıray Şahinler, Nebil Sayın ve diğer tüm ‘İçerde’ oyuncularının salona girmesiyle alkışlar yükseldi. Gecenin sürprizleri İçerde’nin unutulmaz müziklerine imza atan Toygar Işıklı’nın mini konseriyle başladı. Konser finalinde tüm salona “tak tak taka tak” temposu tutturan Işıklı’nın performansının ardından sürprizler, İçerde ekibinin ‘içerden’ kamera arkası görüntülerinin yayınlanmasıyla devam etti.

Soluksuz izlenen final bölümü izleyicilerden sık sık alkış aldı. Mutlu sonla biten final anının ekrana gelmesiyle birlikte, 39 bölüm boyunca izleyicileri soluksuz bir serüvene ortak eden İçerde ekibi, konukları uğurlamak üzere sahneye çıktı. Tüm oyuncuların mutluluklarını dile getirdikleri konuşmaların finaline Umut karakterinin çocukluğunu canlandıran Emir Dinçer’in konuşması damgasını vurdu. Bu gecede kardeşleri için orada bulunduğunu dile getiren Dinçer, minik kalplerin sesi oldu.

Yaklaşık 2000 kişinin izlediği etkinliğin bilet satışından elde edilen gelir Tekirdağ’da yapılacak MİKA-DER ve İÇERDE Spor Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışlandı.

Gecede, MİKA-DER Başkanı Nesrin Ercan, Doğtaş Genel Müdürü Ersin Serbes, Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan ve Ay Yapım Genel Müdürleri Pelin Diştaş Yaşaroğlu ve Kerem Çatay’a teşekkür plaketleri verdi.

Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli, davetlilere hem diziye hem de bu geceye gösterdikleri ilgi için teşekkür etti. Damla Colbay “çok gururluyum” derken Bensu Soral ‘İçerde’ olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Usta oyuncu Mustafa Uğurlu salondan yükselen Yusuf Müdür tezahüratlarıyla mikrofonu eline alarak bu serüvene ortak oldukları için izleyicilere teşekkür etti.

İçerde’nin 24’üncü bölümünden itibaren Kudret karakterine can veren Uğur Yücel, sahnede ‘İçerde’ ekibine nasıl dâhil olduğunu anlattı.

Nihal Koldaş, 39 hafta boyunca gözü yaşlı Füsun karakterinin, sonunda yüzünün gülmesinden ayrıca mutlu olduğunu dile getirirken, Rıza Kocaoğlu salondan yükselen Göztepe nidalarına tezahürat yaparak karşılık verdi. Kocaoğlu“Hem Göztepe şampiyon oldu hem dizimiz harika bir finalle bitti. Daha ne isterim!” diyerek duygularını cümlelere döktü.

Sahnedeki unutulmaz anlardan bir başkası ise fenomene dönüşen Coşkun karakterini canlandıran Nebil Sayın’ın teşekkür konuşmasıydı. 39 bölüm boyunca bir umudun peşinde koştuklarını söyleyen ve başta set çaycıları olmak üzere tüm ekibe teşekkür eden Nebil Sayın’ın kendisiyle özdeşleşen “Devam Et!” cümlesi salonda alkış tufanı kopardı.

Konuşmasına Alyanak’ın sesiyle başlayarak büyük alkış alan Yıldıray Şahinler, unutulmaz bir işe imza atmaktan duyduğu mutluluğu paylaştı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.