“İçerde”nin 18. bölümünde neler yaşanacak

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği İçerde’nin başrollerinde; Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor.

“İçerde”nin 18. bölümünde;

Kebapçı Celal’in, Coşkun ve Yaşar’ı yakaladığı sırada olay yerine Yusuf Müdür ve ekibi gelir. Yusuf, Coşkun ve Yaşar’ı Celal’den korumak için oradan alır ve ifadelerini almak üzere Organize Şube’ye götürür. Şimdi herkes Coşkun’un peşindedir. Mert ailesini öğrenmek için, Sarp, Umut’u sormak için, Celal ise Coşkun’u öldürmek için. Herkes harekete geçmek için Coşkun’un Organize’den çıkmasını bekliyordur. Tehlikenin farkında olan Coşkun kendisini korumak için Yaşar’la birlikte hareket edecektir. Coşkun gittikçe köşeye sıkışır, artık yolun sonuna geldiğini düşünüyordur.

Merakla beklenen bölümde acaba kazanan kim olacak? Sarp mı, Mert mi yoksa Coşkun’un ölüm emrini veren Celal mi?

MELEK HER ŞEYİ ÖĞRENİYOR!

Yeni bölümde Melek, öz babasının Celal olduğunu öğrenecek. Annesinin katilinin de Celal olduğunu öğrenecek olan Melek büyük bir yıkım yaşayacak.

Taşların yerinden oynayacağı bölümde Melek ve Celal’in yüzleşme sahnesi dizinin unutulmaz anları arasındaki yerini alacak.

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın, senaristliğini Ertan Kurtulan Toprak Karaoğlu ve Volkan Sümbül’ün üstlendiği İçerde çok konuşulacak yeni bölümüyle 23 Ocak Pazartesi günü saat 20:00’da Show TV’de ekrana gelecek.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.