İçerde’nin 14. bölümünden ilk sahne yayınlandı

Show TV’nin Ay Yapım imzalı, Pazartesi akşamına damga vuran dizisi “İçerde”nin 14. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yusuf Müdür’ün Mert ile odasında konuştukları tanıtımda, Mert’e, sadece Emniyet Müdürlüğü’nün bildiği, gizli bir görev verdiğini söyleyip dosyayı uzattığı sahne izleyenlerde merak uyandırdı.

Bu akşam 13. bölümüyle ekrana gelen “İçerde”de ; Mert, Celal’in kendisinden ve Melek’ten sakladığı bazı gerçekler olduğunu düşündüğü için Celal’e bir oyun oynayıp Coşkun’muş gibi Celal’e mesaj attı. Mert’te buluşma noktasına gidip ona da mesaj geldiğini ve Coşkun’un gerçekten yaşadığını ve onu gördüğünü söyledi. Celal, Köstenceli’nin mallarıyla ilgili sevkiyatı polise ihbar edenlerin kimler olduğunu öğrendi. Bu süreçte karşısına çıkan avukat, Celal’e “patron” diye bahsettiği kişinin Köstenceli’den boşalan yere geçeceğini söyledi. Ailesi olduğunu öğrenen Mert, Coşkun’un izini sürmeye devam etti. Coşkun ise yeni planlar kurma peşinde Metin’in evinin adresini buldu. Celal Mert’e ulaşamayınca evine gitti ve her şeyi anlatacağını söyleyip, Melek’in onun öz kızı olduğunu söyledi. Yusuf Müdür, Sarp ile buluşup görevinden istifa ettiğini ve Mert’e bu gizli görevi devredip kabul ederse birlikte çalışacaklarını iletti. Mert’in Coşkun’un evini bulup onu beklediği ve avukatın Leyla ile birlikte “patron”un yanına gittiği heyecan dolu final sahnesinde avukat’ın “Her şey istediğiniz gibi Umut Bey” dediği ve patronun Sarp olduğunun anlaşıldığı anlar izleyenleri ekran başına kilitledi.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

“İçerde”, heyecan dolu yeni bölümü ile 19 Aralık Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de.

İşte “İçerde”nin 14. Bölümünden ilk sahne!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.