İçerde’de tüm dengeler alt üst oluyor

Ay Yapım imzalı fenomen dizi ‘İçerde’nin yeni bölümünde Celal, oğlu Mustafa’nın yaşadığını öğrenmesiyle derin bir nefes alacak. Ancak Kudret’in, Mustafa’nın hayatına karşılık Celal’i istemesi tüm dengeleri alt üst edecek.

Pazartesi akşamlarına damgasını vuran ‘İçerde’nin yeni bölümünde kızına kavuşmanın sevincini yaşayamayan Celal, oğlu Mustafa’yı kurtarmak için herkesi seferber edecek. Kudret’in, Celal’e yapacağı teklif heyecanı doruk noktasına çıkaracak. Kudret, Mustafa’nın hayatına karşılık Celal’in polise teslim olmasını isteyecek. Soluksuz izlenecek yeni bölümde bir hafta boyunca izleyicilerin kafasındaki en büyük soru işareti de cevap bulacak: “Celal, işlediği tüm suçları Yusuf Müdür’e itiraf edecek mi?”

Bölümde, Mustafa’nın peşine düşen Sarp ve Mert, zamana karşı zorlu bir yarışın içine girecek. İkili, güçlerini birleştirerek birlikte hareket edecek.

Sarp ve annesi Füsun’un duygu yüklü yüzleşmesi!

Sarp’ın, annesi Füsun’un kendisiyle ilgili tüm gerçekleri bildiğini öğrendiği an bölüme damgasını vuracak. Anne-oğulun gözyaşlarını tutamadığı bu anlar, ekran başındakileri de derinden etkileyecek.

Bölümde Celal’in, Melek ve Mustafa’yı kaçıran Kudret’e nasıl bir hamleyle karşılık vereceği de merakla beklenecek.

‘İçerde’nin soluksuz izlenecek yeni bölümü 3 Nisan Pazartesi günü saat 20:00’da Show TV’de ekrana gelecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.