İçerde’de oyun içinde oyun izleyenleri şoke etti

Ay Yapım imzalı, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor’un rol aldığı İçerde, Pazartesi günü rakiplerine fark atarak tüm kategorilerde yine birinci oldu.

İçerde; Tüm Kişilerde 7.48 reyting, 19,59 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de 9.68 reyting, 24.26 izlenme payı, ABC1’de ise 10.13 reyting ve 23.92 izlenme payı ile zirvedeki yerini korudu.

SOSYAL MEDYANIN DA BİRİNCİSİ!

Pazartesi akşamının gündemi yine İçerde oldu. Sosyal medya mecrası Twitter’de #içerdeyim etiketi Türkiye’de 14 saat 10 dakika, Dünyada ise 8 saat 45 dakika TT listesinin ilk sırasında yer aldı. Güzel oyuncu Bensu Soral ise 5 saat 25 dakika Türkiye sıralamasında yer aldı.

OYUN İÇİNDE OYUN İZLEYENLERİ ŞOKE ETTİ!

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde; Sarp, ilk kez Yusuf müdür’ün bulduğu Necip vasıtasıyla kardeşinin hayatta olduğunu öğrendi. Sarp’ın mutluluktan gözyaşlarını tutamadığı sahne ekran başındakileri derinden etkiledi. Fakat bölüm final sahnesinde Necip’in aslında Yusuf Müdür olduğu ortaya çıktı. Yusuf müdür’ün Sarp’a oynadığı bu oyun milyonları şoke etti.

MERT KÖŞEYE SIKIŞTI!

Celal; Mert’i, Sarp’ın annesi Füsun ve Eylem’le birlikte evlerinin önünde görmesi Mert’i köşeye sıkıştırdı. Yusuf Müdür’ün, Celal Baba’nın özel misafirinin kimliğini öğrendiği haberini Celal’e uçuran Mert, yeniden göze girmeyi başardı. Bölümde Mert, Melek ve Celal Baba’nın Valide Han’ın muhteşem manzarası eşliğinde gizli buluşmaları beğeni topladı.

Bölümün unutulmaz anlarından biri de kardeşine bir adım yaklaştığını düşünen Sarp’ın yaşadığı sevinçle söylediği ” Ela Gözlüm” adlı türkü büyük beğeni topladı.

Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini, Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu’nun senaristliğini üstlendiği İçerde her Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekrana geliyor.

https://youtu.be/nUsF–zQo-0

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.