İçerde’de Melek’in kaçırılması tüm dengeleri değiştirecek

Ay Yapım imzalı, ekranların reyting rekortmeni dizisi İçerde’nin 16 Ocak Pazartesi yayınlanacak yeni bölümüne Melek’in, Coşkun tarafından kaçırılması damga vuracak. Senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu’nun yazdığı, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın üstlendiği İçerde’nin yeni bölümünde; Melek’in kaçırılması tüm dengeleri değiştirecek.

Her şeyden uzaklaşmak için Sarp’la birlikte seyahate çıkmayı planlayan Melek, Coşkun’un beklenmedik oyunuyla kendini bir kabusun içinde bulacak. Sarp ve Melek arasındaki ilişkiyi öğrendiği için öfkelenen ve bunun hesabını Sarp’tan sormaya kararlı olan Celal, Melek’in kaçırılmasıyla kendini hiç beklemediği bir durumun içinde bulacak.

Bölümün cevabı merakla beklenen sorusu, Melek’i kimin kurtaracağı olacak.

Her bölümü ile gündem yaratan İçerde’nin yeni bölümü 16 Ocak Pazartesi Saat 20:00’da Show TV’de!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.