“İçerde” de büyük sır açığa çıkıyor

Show TV’nin Ay Yapım imzalı, güçlü oyuncu kadrosu ve sarsıcı hikayesiyle Pazartesi akşamına damga vuran dizisi “İçerde”nin 29. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Celal’in Mert’in kucağında yaralı bir şekilde yattığı heyecan dolu tanıtımda, Coşkun’un karşısındaki konuştuğu kişiye “aslında sen de biliyorsun Umut’un yerini. Sen ona Mert diyorsun” dediği sahnede büyük sırrı kimin öğreneceği büyük merak uyandırdı.

“İçerde”nin Pazartesi günü ekrana gelecek 29. bölümünde; Handan, Kudret’in gözleri önünde öldürülmüştür. Kudret’in gözünü öfke bürür. Handan’ın ölümüyle hayatının yıkımını yaşayan Kudret, Serkan ve adamlarını Celal’i öldürmeleri için görevlendirir. Kudret, Celal’e ulaşmak için her yolu dener. Buna Yeşim’i, Melek’i tuzağa düşürdüğünü Celal’e söylemekle tehdit etmek de dâhildir. Yeşim’i hayati bir kararla karşı karşıya bırakan Kudret’in hedefinde Sarp ve Mert de vardır. Kudret’in açtığı savaş sırasında ortaya çıkan Coşkun da dengeleri değiştirecektir. Sarp ve Mert’in kardeş olduğu sırrı beklenmedik biri tarafından, sürpriz şekilde öğrenilecektir.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

“İçerde”, heyecan dolu yeni bölümü ile her Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de.

İşte “İçerde”nin 29. Bölüm 2. Tanıtımı!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.