İbrahim Sevim ‘Trabzon Sen Anlat Beni’

Karadeniz türküleriyle adından söz ettiren İBRAHİM SEVİM 5. Stüdyo albümü ‘Trabzon Sen Anlat Beni’ yi müzikseverlerin beğenisine sundu.
1995 yılında Karadeniz Bölgesi’nde yapılan bir ses yarışmasın da birinci olan İbrahim Sevim kendi eserlerinden oluşan ilk albümünü 1998 yılında çıkarmıştı. En son albümü ‘Marifetli Uşağım’ ile birçok ulusal mecra da ve konser de yer alan sanatçı söz ve müzikleri kendine ait olan , toplam 6 şarkıdan oluşan 5. Stüdyo albümü Trabzon Sen Anlat Beni ise Star Odası Production etiketiyle tüm dijital platform ve müzik marketlerde yerini aldı.
Albümün ilk klibi, albüme adını veren Trabzon Sen Anlat Beni şarkısına Yekta Özbilen yönetmenliğin de Trabzon da çekildi. Bu çalışma ile birlikte, ilk kez Trabzon yöresine ait bir şarkıya Trabzon da klip çekilmiş oldu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.