İbrahim Hacıosmanoğlu İngiltere’de manşet oldu!

Spor Toto Super Lig’in 10. haftasındaki Trabzonspor – Gaziantepspor karşılaşmasının yankıları devam ediyor. 2-2 biten maçın ardından yaşanılanlar, federasyon yetkililerinin ve hakemlerin stattan çıkarılmaması İngiliz basınının da gündeminde.

The Guardian gazetesinin yer verdiği haberde Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun açıklamaları konu alındı.Hacıosmanoğlu’nun hakem Çağatay Şahan’ın kararlarına sinirlendiği ancak hakemlerin ve federasyon yetkililerinin statta yaşanabilecek arbededen dolayı koruma amaçlı soyunma odasında 4.5 saat bekletildiği belirtildi.

Hatırlanacağı üzere olaylı maçın ardından TFF’nin internet sitesinde de yayınlanan karara göre Trabzonspor’a 2 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti.

İşte TFF’nin olaylı maçla ilgili aldığı o kararlar

İbrahim Hacıosmanoğlu’na 280 gün
Kulüp yöneticileri Yakup Aslan ve Ali Uzunay’a 410 gün,
Köksal Güney, Ömer Demir, Ali Kemal Başaran, Onur İncehasan, Seyfettin Tayfun Kahyaoğlu ve Mehmet Terzi’ye 1 yıl
Süleyman Hurma’ya 21 gün
süreyle hak mahrumiyeti ve para cezaları verildi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.