Hülya Avşar ve Sinan Akçıl’dan Ebru Şallı’ya gönderme

Hülya Avşar’la tenis maçı yapan Sinan Akçıl, Ebru Şallı ile ayrılık sorularına “Üzüldüğüm geçen giden yıllar değil, kiminle harcayıp geçirdiğim” sözlerini içeren şarkıyla yanıt verdi.

Bu yıl 16. düzenlenen Hülya Cup tenis turnuvasının açılışını Sinan Akçil’le yaptığı gösteri maçıyla yapan Hülya Avşar, turnuva hakkında “Aslında Hülya Cup spor müsabakası olarak görülse de çok büyük bir sosyal sorumluluk projesi. Projemizde zihinsel engelli pek çok çocuk görev alıyor ve toplumun her kesiminden insanla kaynaşabiliyor” dedi.

Tenisin zengin sporu olmadığını söyleyen Avşar kulüplerin genç sporculara anlayış gösterdiklerini ifade edip “Herkes birbirine el uzatıyor yeter ki istensin. Artık hiçbir spor zengin sporu değil. Ben birçok yere tenis topu ve raket gönderiyorum” şeklinde konuştu.

“BU SAATTEN SONRA BARIŞMAZ”

Ardından korta inen ikilinin gösteri maçı renkli görüntülere sahne oldu. Maçtan önce ısınan ikiliden Akçıl bir ara Avşar’ın kafasından öperek gazetecilere poz verdi. Avşar ise kendisini bu şekilde birkaç kez öpen Akçıl’a, ayrıldığı Ebru Şallı’yı hatırlatarak “Bu saatten sonra barışacağı varsa da barışmaz” diyerek şakayla takıldı.

hulya sinan

AVŞAR, SİNAN’I PES ETTİRDİ

İtalyan kalece Buffon’un formasıyla korta çıkan Sinan Akçıl, tenisteki performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Avşar’ın hiçbir servisini karşılayamayıp kimi zaman topları havaya diken Akçıl, bir ara elindeki raketi fırlatıp pes etti. “Voleyboldan sonra bu ikinci spor skandalım” diyerek itirafta bulunan Açıl, tenisten anlamadığını söyleyip “Piyano çaldığım için küçükken ellerim nasırlaşmasın diye ailem tenis oynamamı istemedi. Türkiye’nin en güzel kadınıyla tenis oynadık” sözlerini kullandı.

ŞALLI’YA ŞARKILI GÖNDERME

Avşar ile Akçıl, turnuvada da görev alacak İZEV derneğine üye zihinsel engelli gençlerle kortta davul çaldı. Orkestra üyesi engelli gençlerle davul çalıp onlarla hatıra fotoğrafı çektiren ikiliden Avşar, elinden geldiğince gençlere her zaman destek olma sözü verdi. Ebru Şallı’ya ilişkileri yılan hikayesine dönen Sinan Akçıl ise tekrar ayrıldıkları şeklindeki çıkan haberlere sessiz kalıp “Medya üstünden konuşmak doğru değil” dedi. Ancak Akçıl’ın Hülya Avşar’a vereceği yeni şarkının “Üzüldüğüm geçen giden yıllar değil, kiminle harcayıp geçirdiğim” şeklindeki sözlerle Şallı’ya gönderme yapması dikkat çekti. Sözcü

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.