Hülya Avşar, The Oprah Winfrey Show’un benzerini yapmak istiyor

Hülya Avşar, ABD’nin en çok izlenen programı The Oprah Winfrey Show’un benzerini Türkiye’de yapmak istiyor. Avşar kızı, Star TV ile sürekli temas halinde…

Hülya Avşar, yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor! Bugünlerde kendi hayatını anlattığı ‘Selfie’ filmiyle uğraşan Avşar, yeni televizyon programları için de görüşmeler yapmayı ihmal etmiyor. En son yaptığı şov programında ünlü isimlerin bilinmeyenlerini ekrana getiren Avşar, bu kez yurtdışında yapılan bir formatı Türkiye’ye getirmeye hazırlanıyor.

Bölüm başı 100 bin TL istiyor

Avşar kızı, 25 sene boyunca ABD’de yayımlanan ve reyting rekorları kıra ‘The Oprah Winfrey Show’un benzerini yapmak istiyor! Oprah Winfrey’nın sunduğu gündüz kuşağı programında bir konuyu tartışmak için konuklar davet ediliyor. Tartışmalı ya da sansasyonel konuların tercih edildiği yayının benzerini sunmak isteyen ünlü ismin Star TV ile görüşmelere başladığı iddia edildi. Bölüm başı 100 bin TL isteyen Avşar’ın bu talebi kanal tarafından henüz onaylanmadı. İki taraf bugünlerde ise para konusunda anlaşmaya çalışıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.