Hollywood’un efsane ismi Nicole Kidman, Bodrum’a bayıldı

Bir otel açılışı için Bodrum’a gelen Hollywood’un efsane ismi Nicole Kidman, “Buraya bayıldım, ilk fırsatta ailemle döneceğim” dedi.

Türkiye’de yazı karşıladı

Bodrum’da otel açılışına katılan dünyaca ünlü oyuncu Nicole Kidman Bodrum’a bayıldı! The Bodrum by Paramount Hotels Resorts’in açılışına katılan güzel oyuncu, yaz sezonuna Türkiye’de ‘merhaba’ dedi. ABD’den özel bir jetle Bodrum Milas Havalimanı’na gelen Kidman sonra helikopter kullanarak otele giriş yaptı.

Buraya yeniden geleceğim

Kırmızı halıda yürüyen Nicole Kidman için yoğun güvenlik önlemleri alınırken güzel oyuncu, bu seyahatinden bir hayli memun kaldı. Kidman’ın “Oteli ve şehri çok beğendim. En yakın zamanda eşim Keith Urban ve çocuklarımla birlikte tekrar geleceğim” diye konuştu. Şık ve zarif haliyle dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, gecede ilgi odağı oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.