Hollywood yıldızı Morgan Freeman, Türkiye’ye geliyor

Morgan Freeman, “Evrenin Sırları” adlı belgesel serisinin yeni bölümü için Türkiye’ye geliyor. Freeman, Mevlevilik tarikatını konu alan bölüm için Konya’da çekim yapacak.

Hollywood yıldızı Morgan Freeman, hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu üstlendiği belgesel için Türkiye’ye geliyor. Amerikalı aktör, 7’nci sezonu yayınlanan “Through The Wormhole with Morgan Freeman” (Morgan Freeman ile Evrenin Sırları) adlı belgeselin yeni bölümü için Konya’da çekim yapacak. Türkiye’ye yarın gelecek olan Freeman, Konya’da doğan ve dünyanın en çok bilinen tarikatlarından biri olan Mevleviliği araştıracak.

SIRLARIN PEŞİNDE

Morgan Freeman, belgeselde daha önce “Evrende yalnız mıyız? Başka gezegenlerde hayat var mı? Nereden geldik?” sorularına yanıt aramış, NASA ve özel şirketlerin son çalışmalarıyla akademisyen ve araştırmacıların teorilerini ekrana taşımıştı.

Morgan Freeman’ın Türkiye’deki ilk durağı İstanbul olacak. Amerikalı aktör, İstanbul’dan Konya’ya geçecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.