“HiLeon” Eonline tarafından düzenlenen “En İyi TV Çifti” anketinde aday

Vatanım Sensin’in “HiLeon”u, Eonline tarafından düzenlenen “En İyi TV Çifti” anketinde aday!

ABD’nin reality show ve magazin kanalı E! Entertainment Television’ın düzenlediği “En iyi TV Çifti” anketi listesine ; Kanal D’nin sevilen dizisi Vatanım Sensin’in romantik ikilisi Hilal ve Leon aday oldu. Kanalın internet sitesi eonline.com üzerinden yapılan oylama ile 2018’in en iyi televizyon çifti seçilecek.

Listedeki tek Türk çift!

Uluslararası birçok dizideki çiftlerin aday olduğu ankette; Miray Daner ve Boran Kuzum’un hayat verdiği Hilal-Leon listedeki tek Türk çift.

Aşamalı olarak gerçekleştirilecek olan anketin ilk aşaması 64 çift üzerinden 31 Ocak 2018’e kadar yapılacak sonrasında ise çift sayısı 32’ye düşecek.

Hilal ve Leon’a http://www.eonline.com/news/909904/tv-s-top-couple-2018-vote-in-round-1-now adresinden oy kullanabilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.