Heyecanla beklenen Fargo’dan uzun fragman geldi

Heyecanla beklenen üçüncü sezondan geniş görüntüler bu videoda.

Coen Kardeşler’in 1996 tarihli kült filminden aynı isimle uyarlanan Fargo’da üçüncü sezon başlıyor. 19 Nisan’da FX’teki yerini alacak olan diziden uzun fragman yayınlandı.

Servis edilen video sayesinde hikayenin genel akışı ve karakterler hakkında bilgiler sunuluyor. 2010 yılında geçecek olan sezonun tam konusu ise hala gizemini koruyor.

Bu sezon başrolde yer alacak olan ünlü oyuncu Ewan McGregor, iki karakter birden canlandırmasıyla ilgili geçtiğimiz günlerde Digital Spy’a konuştu. McGregor, “İki kardeşi canlandırıyorum. Doğal olarak bu durum çok fazla makyaj ve değişim gerektiriyor. İkiz değiller, birbirlerinden çok farklı gözüküyorlar. Bu karakterleri canlandırmak zorlayıcı idi ama yaparken keyif aldım.” dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.