Hazal Kaya’nın fanları Kamboçya’daki bir aş evine yemek yolladı

Aşk-ı Memnu dizisindeki başarısının ardından Adını Feriha Koydum’da başrol oynayan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Hazal Kaya, yeni yaşında duygusal bir hediye aldı. Kaya’nın fanları Kamboçya’daki bir aş evine yemek yolladı.

Genç yaşında şöhreti yakalayan güzel oyuncu Hazal Kaya’yı hayranları duygulandırdı. Hayranları, 26 ıncı yaşını geçtiğimiz gün kutlayan Kaya’ya,bir hediye verdi. Kamboçya’daki bir aş evine 4 günlük yemek yollayan fanlara sosyal medyadan teşekkür mesajı yayınlayan Kaya, çok duygulandığını da ifade etti. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan genç oyuncu, kariyer değişikliği yaparak aşçılık eğitimi almaya başlamıştı.

İyi ki doğdun kardeşim

Buna rağmen hayranları oyuncuyu unutmayarak tekrardan ekranlara gelmesini istiyor. Hayranlarının yanı sıra sevgilisi Ali Atay’ın da unutmadığı doğum günü için birlikte fotoğraf ta paylaşan Kaya, öyle bir sürpriz hazırladı ki bana iyi ki benim sevgilim notunu yazdı. Genç oyuncunun doğum gününü kutlayan Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci’de bu anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Şakrak, “Bir yanım eşim bir yanım kardeşim… Şükür bin kere… İyi ki doğdun gözümün nuru kardeşim…” yorumunu yazdı. Şakrak ve Düvenci’nin bu paylaşımına da dakikalar içinden binlerce beğeni geldi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.