Hazal Kaya 8 aylık hamile arkadaşı Nur Fettahoğlu’nu ziyaret etti

Hazal Kaya, geçmiş yıllarda “Aşk-ı Memnu” dizisinde birlikte rol aldığı Nur Fettahoğlu’nu ziyaret etti.Son olarak Hazal dizisinde oynayan Hazal Kaya, 8 aylık hamile arkadaşı Nur Fettahoğlu’nu unutmadı.

”EN Bİ MİNİK AYAK”

Kız bebek dünyaya getirmeye hazırlanan Nur Fettahoğlu’nu ziyaret eden Hazal Kaya, hediye götürmeyi de ihmal etmedi. O anları Nur Fettahoğlu, “En bi minik ayak, teyzesinin kuzusu” notuyla Instagram hesabından paylaştı.

Nur Fettahoğlu ile Levent Veziroğlu, 2013 yılında evlenmiş bir süre ayrı yaşayan çift daha sonra tekrar barışmıştı.Fettahoğlu Veziroğlu ile evliliğinden 8 aylık hamile. Çift kızlarını kucaklarına almak için gün sayıyorlar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.