Hayatını kaybeden Harun Kolçak’tan anlamlı tweet

Bir süredir kanser tedavisi gören ünlü Türk pop şarkıcısı Harun Kolçak, (62) hayatını kaybetti. Harun Kolçak’ın ölümü müzik camiasını yasa boğdu. Harun Kolçak, hayatını kaybetmeden günler önce sosyal medya hesabından anlamlı bir paylaşımda bulunmuştu. İşte ünlü şarkıcının hayatını kaybetmeden önce sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım…

62 yaşında hayatını kaybeden Kolçak, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

KOLÇAK’TAN ANLAMLI PAYLAŞIM

Yaşamını yitirmeden günler önce sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımda şunu söylemişti: “Unutma; sen gelecek planları yaparken, hayat da kendi planlarını yapıyor.”

blank

15 TEMMUZ’DA DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ YAPMADI

Pop 90’lı yıllardaki efsane ismi Kolçak’ın doğum günü 15 Temmuz tarihindeydi. Hain darbe girişiminin yıl dönümüne denk geldiği için yaşgünü partisi yapmayacağını duyurmuştu.

Kolçak kendisine moral için pasta gönderen Kral TV ekibine sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşarak teşekkür etmişti:

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.