Havada Tarkan yarışı

Kıbrıs’tan Türkiye’ye dönen sanatçının uçakta olduğunu öğrenen yolcular, Megastar ile birlikte fotoğraf çektirebilmek için kuyruk oluşturdu.

Kıbrıs’taki yılbaşı konseri sonrası önceki gün yurda dönen Tarkan, sevgi seliyle karşılaştı! KK 1001 sefer sayılı uçakla İstanbul’a gelen Tarkan, 10 dakika kadar uçağa geç kalınca seyahatin süresinde 40 dakikalık bir gecikme oldu. Bu süre zarfından Megastar ve eşi Pınar Dilek için polis ekipleri uçakta kontrol yaptı.

Korumalar sınıf ayırdı

Tarkan’ın uçakta olduğunu öğrenen yolcular ise sanatçıyla fotoğraf çektirmek için havada adeta yarıştı! 2 korumanın ekonomi ve Business’i ayırdığı alanda Tarkan, yemek sonrası sevenlerini kırmadı ve hepsiyle tek tek selfie çekti. İstanbul Atatürk Havalimanı’na inen uçakta havaalanı güvenliği Tevetoğlu ve eşi Pınar Dilek’i karşıladı. Yolcular, Tarkan özel aracına binene uçakta bekletildi.

blank

Tarkan, yolcular kadar hostesler tarafından da büyük bir ilgiyle karşılandı. Kabin memurları sanatçıyla bol bol selfie yaptı. Megastar’lı yolculuklarını ölümsüzleştirmek isteyenler, havada kuyruk oluşturdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.