Hatırla Gönül dizisinde Selen Öztürk hayat kadını rolünde

Bugüne kadar yer aldığı projelerde farklı farklı karakterlere can veren başarılı oyuncu Selen Öztürk, bu kez bir fahişe rolüyle izleyici karşısında.

Karayılan, Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe, Serçe Sarayı gibi bir çok başarılı dizide yer alan ve canlandırdığı karakterlerle övgüler toplayan Selen Öztürk, bu kez Hatırla Gönül dizisinde canlandırdığı fahişe rolüyle yine beğeni topluyor.

Geçtiğimiz hafta Star Tv’de ekrana gelmeye başlayan Hatırla Gönül dizisinde Figen karakterine hayat veren Selen Öztürk rolüyle ilgili şunları söyledi: “Oyunculuk serüvenime böyle keyifli, derin ve farklı bir karakteri misafir etmekten son derece mutluyum. “hayat kadınları” hayatın kadınlarıdır. Hiç de kolay değildir yaşadıkları, bu hayattan çektikleri. Oyuncu olarak bu yeni dünyayı tanımak ve var etmek için Figen’in ruhuna doğru yolculuğa çıktım bakalım. Sürprizlerle dolu hallerine hep birlikte tanıklık edeceğiz.”

HATIRLA GÖNÜL’E İNGİLİZCE TANITIM

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.