Hatice Şendil, oğlunu Türkiye’de doğuracağını açıkladı

Ünlü isimlerin çoğu doğum için yurt dışını seçerken, Hatice Şendil, oğlunu Türkiye’de doğuracağını açıkladı.

4 aylık hamile olan Hatice Şendil, önceki gün kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Sağyaşar ile Arnavutköy’de görüntülendi. Sabah kahvaltısı yapan çift, çıkışta objektiflere poz verdi.

Hamilelik sürecinde 4 kilo aldığını söyleyen Şendil,”Oğlumu ülkemde doğuracağım” dedi. Bebek için isim düşünmediklerini söyleyen oyuncu, doğumu için,”En sağlıklısı neyse o olacak. Bebek nasıl isterse” diye konuştu.

hatice-sendil

YURT DIŞINDA DOĞUM YAPAN ÜNLÜLER

Taze anne Buse Terim doğum için Amerika’yı seçti. Annelik heyecanını yurt dışında yaşayan diğer isimler ise şöyle; Tuba Ünsal, Deniz Akkaya, Arzu Balkan, Tuğba Coşkun ve Güzide Duran… Sibel Can da Sulhi Aksüt’ten olan üçüncü çocuğu Emir’i Amerika’da doğurmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.