Hatice Şendil, makyajsız haliyle görenleri şaşırttı

Hatice Şendil, önceki gün eşi Burak Sağyaşar ile birlikte bir AVM’de objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, makyajsız haliyle görenleri şaşırttı.

Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Hatice Şendil, ‘Yeni bir proje var mı?’sorusuna “Bir kaç dizi projesi var. Görüşmelerimiz devam ediyor” dedi. Ünlü oyuncu, ‘Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?’ sorusuna ise gülümseyerek,”Dizi görüşmeleri sonuçlandıktan sonra dizi mi yoksa çocuk mu yapacağız, o zaman belli olacak” yanıtını verdi.

hatice sendil

Yaptıkları alışverişin ardından baş başa romantik bir akşam yemeği yiyen çift, daha sonra bulundukları mekandan ayrıldı. Makyajsız haliyle herkesi şaşırtan Hatice Şendil’i görenler tanıyamadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.