HANGİMİZ SEVMEDİK’in oyuncusu CAN YAMAN yılın en iyi erkek dizi oyuncusu oldu

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde ikincisi düzenlenen Çekmeköy 2023 Sosyal Farkındalık Ödül töreninde; sanat, spor ve medya dünyasının başarılı isimlerine ödülleri verildi.

BSK YAPIM’ın TRT1 kanalında yayınlanan sevilen dizisi HANGİMİZ SEVMEDİK’in oyuncusu CAN YAMAN yılın en iyi erkek dizi oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Geceye Milletvekili Hasan Sert, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı; Orhan Gencebay, Sevim Emre, Hülya Koçyiğit, Esin Yağmurdereli, Muazzez Ersoy, Oğuz Haksever, Ersin Düzen, Hakan Ural, Jess Molho, Baha, Zeynep Mansur, Erkan Tan, Adem Metan, , Can Yaman, Özlem Balcı, Kübra Dağlı, Emirhan Muran, Gezegen Mehmet, Polat Yağcı gibi bir çok isim katıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.