Hande Yener’in sözleri Demet Akalın’ı çok kızdıracak!

Nişanlısını podyuma çıkarmadığı söylenen Hande Yener, eşi Okan Kurt’u ekrana çıkarmayan Demet Akalın’ı ima ederek ‘Beni varoşlarla karıştırmayın. Ben eşimin kariyerini etkilemem’ dedi.

Demet Akalın eşi Okan Kurt’a gelen oyunculuk ve sunuculuk tekliflerini reddetmiş eşinin medyada yer almasını istememişti. Önceki gün manken nişanlısı Cem Şenol ile ortak olacağı konuşulan gece kulübünde eğlenen Hande Yener’in sözleri Demet Akalın’ı çok kızdıracak! Mekan çıkışı nişanlısıyla aracına binen Hande Yener bir muhabirin ‘Cem Bey’in modellik yapmasını istemediğiniz doğru mu?’ sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi. ‘Kesinlikle yalan öyle birşey yok’ diyen Yener “Beni varoşlarla karıştırmayın. Ben eşimin kariyerini etkilemem” diyerek Demet Akalın’a gönderme de bulundu.

Avşar Kızı pişman olacak

Demet Akalın kendisinden şarkı almayan Hülya Avşar’a ‘Zararın çok büyük Hülya, pişman olacaksın’ dedi.
5. Altın Mikrofon Ödül Töreni’nde sahneye çıkan Demet Akalın çıkışta acıkınca ailece soluğu Etiler’de bir retorantta aldı. Geçtiğimiz günlerde “Hülya Avşar için bir parça satın aldığını ve kendisini baştan yaratacağını” söylemesine alındığı için şarkıdan vazgeçtiği konuşulan Avşar Kızı’nın Rafet El Roman ile düet yapması sorulan popçu “Hadi gel bu şarkıya yapalım dedim. ‘Ya istemiyorum ben’ dedi. Amma büyüttünüz bu olayı. İnşallah güzel bir şey yapmışlardır. Şarkı bana kaldı. Zararın çok Hülyacığım ben sana söyleyeceğim daha sonra canım benim” dedi. Güneş

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.