Hande Yener’den Beach modası geliyor

Türk Pop Müziği’nin kraliçesi Hande Yener, Hakan Akkaya markası adı altında kendi plaj koleksiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor. Başarılı sanatçı, Hakan Akkaya ile ortak yeni bir beachwear markası oluşturdu. Tasarımını ünlü modacı Hakan Akkaya’nın yapmış olduğu koleksiyon “Hande Yener Beachwear” ismi ile satışa sunulacak.

Şıklık, zerafet ve özgüvenin ön planda tutulduğu koleksiyonda mayo, bikini ve pareo gibi hem spor hem şık parçalar yer alacak.

Haziran 2016’da satışa başlanması planlanan koleksiyon, sadece Sebastian Beach Yalıkavak’ta yer alacak. Hande Yener ve Hakan Akkaya uzun zamandır üzerinde çalıştıkları sürpriz koleksiyon için özel bir lansman planlıyorlar. Birbirinden iddialı parçaların yer alacağı koleksiyonun tanıtımı şimdiden merak konusu oldu.

hande yener3

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.