Hande Yener ve Demet Akalın polemiği İzmir’de boyut atladı

Hande Yener, Demet Akalın’ın gönderdiğini iddia ettiği gazetecileri tartaklattı. Çılgına dönen Akalın, ‘Hayal dünyasında yaşıyorsun. Adımı bile anma’ dedi.

İzmir’de Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’na çiçek şeklinde abiye kıyafet giyerek katılan şarkıcı Hande Yener, kendisiyle röportaj yapmak isteyen bir muhabir ve kameramanı korumaları aracılığıyla yaka paça dışarı attırdı. Yener, “Kimin adamı olduklarını da biliyorum. Yasaklı elemanlar benim olduğum yere girmezlerse sevinirim” dedi. Muhabir ve kameramanın bağlı olduğu programın sunucusu Seren Serengil ‘Benim için Hande Yener’in bir haber değeri yok. Bizim programı temsil eden bir muhabirin röportajı sabote ettiğinin düşünülmesi ve böyle bir iftiranın atılması, bana yanlış geliyor önemli olan o çocuğun oradan yaka paça atılması’ dedi.

‘ÜÇ YILDIR SENİ YOK SAYIYORUM’

Ardından yayına bağlanan Demet Akalın açtı ağzını yumdu gözünü! Hande Yener’e ‘Sen benim için ölüsün’ diye haykıran Akalın ‘Adımı bile anmanı istemiyorum. Mahkemeye de başvurdum ama maalesef adımı anmaması için yapabileceğim bir şey yok. Hande Yener sana sesleniyorum: Benim dünyamda yoksun. Seni yok sayıyorum. Kendi hayal dünyanda yaşıyorsun. Ben ve arkadaşlarım değil Hande adını ‘H’ harfini bile ağzına almıyor. 3 yıldır seninle uğraşmaktan bıktım’ diye bağırdı. Geçen yıl kızının fotoğrafının altına çirkin bir emoloji koyan Hande Yener’i asla affetmeyeceğini söyleyen ünlü popçu, ‘Kimseyle küs olmak istemiyorum, eski Demet değilim ama bu kadını affetmeyeceğim’ diye de ekledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.