Hande Yener: Umursamadım sonra gerekeni yaptım

Kendisine taciz dolu mesajlar atan hayranını evinin önünde polise yakalatan Hande Yener, “Önce yazdıklarını umursamadım ama sonra gerekeni yaptım” dedi.

Hande Yener’i bir süredir hayranı Twitter üzerinden taciz dolu mesajlar atarak rahatsız ediyordu. Tacizcinin en son mesajı olan ‘Bir aksilik olmazsa yarın muhakkak Cihangir’deyim’ sözleri polisi harekete geçirdi. Sapık kısa sürede sanatçının evinin önünde kıskıvrak yakalandı. Olay sonrası rahat bir nefes alan Hande Yener, “Kadın olmak zor bu ülkede… Önce yazdıklarını umursamadım aslında. O kadar da değil dedim. Ancak daha sonra olayın ciddiyetini anlayınca gerekeni yaptım. Benim hayranlarım ve fanlarımla aramda çok samimi bir bağ var. Yaşanan bu olay onlarla ilişkimi asla etkileyemez” şeklinde konuştu.

Hande Yener takıntılı hayranını yakalattı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.