Hande Yener takıntılı hayranını yakalattı

Hande Yener’e twitter’den ‘Aşkın, canım, evine geliyorum’ gibi mesajlar yazan Recep G., sanatçının evinin önünde yakalandı.

Gebze’de yaşayan 36 yaşındaki Recep G., Twitter’da takip ettiği şarkıcıya 1 Şubat’tan itibaren, “Handem, ebedi aşkım”, “Sevgilim, en değerlim” gibi tweet’ler attı. Bardağı taşıran son damla ise şahsın, “Bir aksilik olmazsa yarın muhakkak Cihangir’deyim” tweet’i oldu.

YENER ŞİKAYETÇİ OLDU

Yener ve yardımcısı mesajlar üzerine polise giderek şikâyetçi oldu. Tweet’lerin atıldığı gecenin sabahında otobüsle yola koyulan Recep G, “Cihangir’e geliyorum yoldayım”, ardından “Cihangir’deyim”, akşam saatlerinde de “Evine geliyorum” tweet’lerini attı. Polis, şahsı Yener’in evinin karşısında kıskıvrak yakaladı. Twitter’da Yener’in sevgilisi Ozan Öğüt’e de hakaretler yağdırdığı görülen Recep G., gözaltına alındı ve emniyete götürüldü.

YARALAMA SUÇUNDAN ARANIYORDU

Recep G.’nin “Basit yaralama” ve “Konut dokunulmazlığının ihlali” suçlarından arandığı ortaya çıktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.