Hande Yener MOR ile zirvede

Hande Yener, 06.06.2016 tarihinde piyasaya çıkacak olan ‘Hepsi Hit Vol 1’ albümünün çıkış parçası olan ‘Mor’u müzikseverlerle buluşturdu. Yayınlandığı ilk andan itibaren büyük yankı uyandıran ve iTunes ile Apple Music’te zirveye yerleşen ‘Mor’ şarkısına Gülşen Aybaba yönetmenliğinde video klip çekildi.

Maslak Arena’da çekimleri gerçekleşen video klip, yaklaşık 12 saatte tamamlandı. Video klipte Hande Yener’e 4 erkek dansçı ve ekranların fenomen reality şov programı ‘Kısmetse Olur’un yakışıklı yarışmacısı Eser West eşlik etti. Styling’i Nazlı Kayaaslan’ın yaptığı video klipte, Eser West’in giyindiği mor renkli özel tasarım takım ise Hakan Akkaya imzası taşımaktadır.

50 kişilik bir ekiple tamamlanan video klibe Hande Yener ve Eser’in dans performansı damga vurdu. Bütün kliplerinde orjinalliğini ortaya koyan Yener, ‘Mor’ klibi için de bambaşka bir imaja büründü.

Sözleri Mert Ekren ve Hande Yener’e, müziği Mert Ekren’e ait olan ‘Mor’ slogan sözleri ve ritmik yapısı ile yaza damga vuracağının sinyallerini şimdiden vermeye başladı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.