Hande Yener kıyafete servet harcadı

Beşiktaş Belediyesi’nin organizasyonuyla Etiler’de sahne alacak olan Hande Yener, yılbaşı konseri için özel olarak hazırlattığı 3 ayrı kıyafete toplamda 200 Bin TL ödeyecek.

Hakan Akkaya imzası taşıyan kostümler yaklaşık 3 ayda ve toplamda 700 metre kumaş kullanılarak hazırlandı. Sadece bir kıyafetin kolları için 150 metrelik kumaş kullanıldı.

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile bir araya gelen Hande Yener ve Serdar Ortaç, dev konserin detaylarını ve sürprizlerini konuştular.

Bu muhteşem gece için Nispetiye Caddesi trafiğe kapatılarak, boydan boya kırmızı halı ile kaplanacak. 500 binin üzerinde katılımcının beklendiği organizasyon, sürpriz sahne showları ve hiçbir masraftan kaçınılmayan prodüksiyonu ile İstanbullu müzikseverlere muhteşem bir gece yaşatacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.