Hande Yener: Kıskanılmaya çok alıştım

Ünlü şarkıcı Hande Yener, geçtiğimiz akşam Fiyort adlı mekanda sahneye çıktı. Şarkıları ve dans şovlarıyla konuklarını coşturan şarkıcı, konser öncesi ise iddialı açıklamalar yaptı.

Hande Yener, önceki gece Trump Towers’taki Fiyort adlı mekanda konser verdi. Dansçılarıyla birlikte sahneye çıkan Hande Yener’e DJ oğlu Çağın Kulaçoğlu da set başında eşlik etti. Yener’i dinlemeye gelen isimler arasında nişanlısı Ümit Cem Şenol ve ailesi de vardı.

Sahne öncesi kameraların karşısına geçen şarkıcı, soruları yanıtladı. “Türk popunun üç büyüğü Tarkan, Gülşen ve benim” sözüyle eleştirilen Yener, bu konuda mütevazı olmayacağını söyledi: “Cengiz Semercioğlu bana röportajda ilk üçü sordu. Sormaz olsaydı…‘Kendi ismini söyleyerek ayıp etti’ diyorlar. Mütevazı olmak lazım diye düşünenlere katılmıyorum.”

ELEŞTİRİLERE GÜLÜP GEÇİYORUM

Hande Yener, MTV Müzik Ödülleri’ne katıldığı için aldığı eleştirilerle ilgili de konuştu. Şarkıcı, “Ben oraya dünya yıldızlarının yürüdüğü kırmızı halıdan geçiş yaparak girdim. Oradan bir geçsinler, sonra konuşalım. Kıskanılmaya çok alıştım. İzlerken gülüp geçiyorum” dedi.

Nişanlısı Ümit Cem Şenol’un ailesiyle iyi anlaştığını belirten Hande Yener, “Hepsi çok tatlı insanlar. İyiyiz, mutluyuz. Bugün onları konsere davet ettim” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.