Hande Yener iş kadını olma yolunda hızla ilerliyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde beach açan ünlü pop sanatçısı Hande Yener, şimdi ise gece kulübü açmaya hazırlanıyor.

Gümbet Barlar Sokağı’nda bir kulüp işletmesini alan Hande Yener mekanına gelerek incelemelerde bulundu. Oğlu Çağın, sevgilisi Ozan Öğüt ve ortağı Levent Akbulut ile beraber kulübün inşaat sahasını gezen Yener kafasına baret taktı. Gece kulübü işletmeciliğine soyunan Yener mekanı karış karış gezerek yaza bomba gibi gireceklerini açıkladı. İşletme ortağı Akbulut ile beraber kulüpte yapılacakları konuşan Yener gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kafasına taktığı baret ile ilginç bir görüntü veren Yener, Mayıs ayında kulübünü açacağını söyledi.

İŞ KADINI OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

Çok güzel bir işletme olacağını söyleyen Yener, “Birçok iş dalında teklifler geliyor. Mesleğimin faydası ile hem güzel bir tanıtım oluyor hem de yeni şeyleri denemiş oluyoruz. Yeni açılımlara doğru gidiyorum. Hem tekstil, aksesuar belki parfüm de olacak. Bütün bunlar şu anda görüşülüyor. Ama öncelik bu yaz mekanların açılışı. Hem gece kulübümüzün günsüz gündüz beach sebastian olarak devam edecek. Burada sebastian olma durumu Türkiye’nin dört bir yerinden teklif geldi. Yurt dışındaki kulüplerden teklifler var. Artık yurt dışına doğru açılıyoruz. Önemi olan Bodruma bir enerji katmaktı. Çok keyifli bir taraftan müzik yapmak bir taraftan da abu işlerin mutfağında olmak zevkli” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.