Hande Yener, Demet Akalın’a meydan okudu

Hande Yener, Demet Akalın’ın paylaştığı aile fotoğrafının altına mesaj atmadığını söyledi ve ekledi: “Bir gün öyle açıklamalar yaparım ki insanlar sokağa çıkamaz.”

Bir radyo programına konuk olan Hande Yener, Demet Akalın’a yüklendi. ‘Divalık mertebesine doğru ilerliyorum’ diyerek rakiplerini kızdıracak açıklama yapan sanatçı, Demet Akalın’ın kızı Hira’nın resminin altına b.k emoji’li bir mesaj bıraktığı yönündeki haberlerle ilgili ilk kez konuştu.

Dava açacağım

Mesajı kendisinin yazmadığını iddia eden sanatçı, “Benim değil o bir kere… Sosyal medya alanımı yöneten bir kadro var. Hakaret sözler içeren mesajlar bloklanıyor. Öyle bir saldırı ve hakaretler sonrası sosyal medyayı yöneten teknik ekip, bunu yapanlarla dalaşıp karşılık veriyor ve söz konusu emojiyle karşılık veriyor. O hakaretleri de saklıyorum. Mahkemeye vereceğim” dedi.

SABRIM VAR!

Olayın ardından Demet Akalın’ın ağır ithamlarıyla karşılaşan Yener, “Benimde bir sabrım var. Bir gün öyle açıklamalar yaparım ki insanlar sokağa çıkamaz. Unutulan şeyleri hatırlatacağım. İşte o zaman o insanlar bakalım nasıl insan içine çıkacak” sözleriyle meydan okudu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.