Hande Yener: Demet Akalın ile uğraşacak kadar boş vaktim yok

Hande Yener, sürekli polemik yaşadığı Demet Akalın’la ilgili, “Onunla düşman değilim ama birbirimize gıcık oluyoruz” dedi.

Hande Yener, önceki gece Arnavutköy’deki VIP Room By Hande Yener adlı mekanından çıkarken görüntülendi. Giyim tarzıyla dikkat çeken şarkıcı, “Muska olmadan gezemiyorum” dedi. Etrafını saran çiçekçi çocuklara 100 TL harçlık veren Yener, “Seni çekemeyenler ölsün Hande Abla” sözleri üzerine “Ölmesin de sürünsünler” diyerek rakiplerine gönderme yaptı. Sürekli polemik yaşadığı Demet Akalın’la ilgili de konuşan şarkıcı, “Demet’le düşman değilim, neden varlığından rahatsız olayım?” ifadesini kullandı.

“ONUNLA UĞRAŞACAK BOŞ VAKTİM YOK”

Akalın’la hiçbir problemi olmadığını anlatan Yener, “Ona gıcık oluyorum. Daha doğrusu birbirimizi görünce gıcık oluyoruz. Onunla uğraşacak kadar boş vaktim yok. Benim hayatımla çok ilgileniyor. Demet’e zeytin dalı uzattım, kırmayacaktı. Onda barışçıl karakter yok. Hülya Avşar’ın dediği gibi sanatçıdan dost olmuyor. Kıskançlık, çekememezlik var. Neden gülşen’den Sıla’dan rahatsız olmuyorum. Çünkü onlar hayatımı gözetlemiyor. Demet, takip ediyor ve ne yapsam, laf sokacak bir şey buluyor” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.