Hande Yener 2016’ya fırtına gibi girdi

Beşiktaş Belediyesi’nin organizasyonuyla Etiler’de sahne alan Hande Yener, 2016’ya dev bir konserle giriş yaptı. Akmerkez’in önünde gerçekleşen konserde Hande Yener, şarkıları ve sürpriz sahne şovları ile geceye damgasını vurdu.

Eksi dört derece hava sıcaklığı ve yoğun kar yağışına rağmen Nispetiye Caddesi adeta doldu taştı. Konsere saatler kala meydanı dolduran on binlerce hayranına müzik ziyafeti sunan Hande Yener, gelin ve damat kıyafetinin birleşimi olan sahne kostümü ile izleyen herkesi büyüledi. Hakan Akkaya imzası taşıyan tek tarafı smokin, diğer tarafı ise işlemeler ve duvakla hareketlenmiş mayo olan kostüm ile Hande Yener, yine farklılığını ortaya koydu.

Yeni yıl için geri sayımı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Vatan Şaşmaz, Hakan Akkaya, Ivana Sert ve Aylin Coşkun ile beraber yapan Yener, “Herkese, bol bol aşk, para, huzur ve mutluluk diliyorum” diyerek yeni yıl mesajını da sahneden verdi.

Muhteşem konserde Yener, gece yarısından sonra Kıbrıs’ta sahne alan Serdar Ortaç ile 3G yolu ile canlı bağlantı yaptı. Hande Yener ile Serdar Ortaç 3G bağlantısı ile ‘İki Deli’ isimli düet şarkılarını birlikte seslendirdiler. Akmerkez ikiz kulelerinden verilen düet ve ışık şov, dinlemeye gelenleri adeta büyüledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.