Hande Erçel’in yeni sevgilisi ile eski aşkı sıkı dost çıktı

Hande Erçel’in yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler’le eski aşkı Ekin Mert Daymaz sıkı dost çıktı. Daymaz’ın güzel oyuncuyla aşk yaşamaya başlayan Dinçerler’e ‘kardo’ dediği videosu şaşkınlık yarattı.

Hande Erçel’le genç işadamı Mehmet Dinçerler’in aşkında ilginç detay! Oyuncu Ekin Mert Daymaz’la 2 yıllık ilişkisini Mayıs’ta sonlandıran Erçel’in yeni sevgilisinin eski aşkıyla sıkı dost olduğu ortaya çıktı. Herkesi şoke eden bu ayrıntı ise geçtiğimiz yıl 2 Aralık’ta 26 yaşına giren Daymaz’a hayranlarının hazırladığı doğum günü videosuyla aydınlandı. Bir kahve zincirinin CEO’su olan Mehmet Dinçerler, yakın dostunun doğum gününü videoda “Kardo! Sevenlerin sana videoyla böyle güzel bir sürpriz yapmak istemiş, buna beni de dahil etmiş. Nice mutlu yıllara. Seni seviyorum” sözleriyle kutlamıştı.

ARKADAŞLIK DEVAM EDİYOR

Daha önce adı Ece Seçkin, Deniz Akkaya ve Asena Atalay gibi pek çok güzelle anılan Dinçerler’in yakın dostu Ekin Mert Daymaz’ın eski sevgilisiyle aşk yaşaması ortalığı karıştırdı. Geçtiğimiz günlerde Hande Erçel’le Cihangir’deki bir mekanda samimi bir şekilde eğlenen işadamının Ekin Mert Daymaz’la da hala sosyal medyada takipleşmesi dikkat çekti. Mehmet Dinçerler’in sıkı dostunun eski sevgilisiyle aşk yaşaması ise “Olmadı kardo!” dedirtti.

blank

KARDO NE DEMEK?

Argoda ‘kardeş’ kelimesinin kısaltması olan ‘kardo’ eski dostların birbirlerine hitap ederken sıkça kullandıkları bir sözcüktür. Yakın dostların samimiyetini ve birbirlerine olan güvenlerini de ifade etmektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.