Hande Erçel’in şemsiyeli kaçışı güldürdü

Mehmet Dinçerler’den ayrıldığı iddia edilen Hande Erçel eğlence turuna çıktı. Sabaha karşı mekanın güvenlik görevlilerine şemsiyeler açtırarak gizlenmeye çalışan oyuncu görenleri güldürdü.

Tolgahan Sayışman’la ‘Siyah İnci’ adlı dizide rol alan Hande Erçel, önceki gece dizi ekibiyle eğlenceye çıktı. Cihangir’de bir mekana gelen dizi oyuncuları saat 04.30’a kadar eğlendi. İçeride alkolü bir hayli kaçıran Erçel mekan çıkışında çalışanlardan yardım istedi. Görüntü vermemek adına ilk olarak arka kapıya yönelen genç oyuncu, orada da basın mensuplarının olduğunu öğrenince rotayı tekrar ön kapıya çevirdi. Son çare olarak görüntü vermemek için güvenlik görevlilerine şemsiyeler açtıran Hande Erçel, görenleri kendine güldürdü. Görüntülenmekten yine de kurtulamayan Hande’nin bu hareketi, ‘Daha yolun başında olmasına rağmen bir havalarda! Önce işte başarını kanıtla sonra dünya starları gibi şemsiyeler açtırarak kaç’ şeklinde eleştirildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.