Hande Erçel, Sezen Aksu’nun resmini yatağının başucuna yaptırdı

Sezen Aksu’nun resmini yatağının başucuna yaptıran Hande Erçel çektiği bu fotoğrafı Instagram hesabından paylaşarak yapan arkadaşına teşekkür etti.

Oyuncu Hande Erçel, yatağının başındaki duvara hayranı olduğu Sezen Aksu’nun ‘Düğün Cenaze’ albümünün kapağını çizdirdi. Resim, Muhammed Soydaş ve Isaacstar’ın imzasını taşıyor.

blank

Hande Erçel bir röportajında Sezen Aksu’nun tüm şarkılarını ezbere bildiğini söylemişti.

HANDE ERÇEL FAZLA KİLOLARINDAN NASIL KURTULDU?

23 yaşındaki oyuncu Hande Erçel, diyet listesinden karbonhidratı ve şekeri çıkardı.

Sarıyer’deki bir salonda haftanın 3 günü düzenli olarak pilates yapan oyuncunun zayıflamasını sağlayan çok özel bir de formülü var.

Bol bol protein alan Hande Erçel, öğün aralarında ise yeşil elma tüketiyor. Diyetlerin vazgeçilmezi olan yeşil elma, posalı yapısı sayesinde sindirim sistemini hızlandırıp kişiyi tok tutuyor.

Yavaş yavaş kilo vermeye başlayan Hande Erçel, bol bol tarçınlı su da içiyor.

Oyuncu metabolizma hızlandıran, yağ yakıcı özelliği olan ve kan şekerini dengeleyen tarçın sayesinde zorlanmadan kilolarına veda etmeyi amaçlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.