Hande Doğandemir, saçları ile büyüledi

Son günlerde Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde canlandırdığı Hatice Turhan Sultan karakteri ile bir kez daha beğeni toplayan oyuncu Hande Doğandemir’in marka elçisi olduğu Blendax’ın reklam filmi yayınlanmaya başladı. Doğandemir, reklam filminde saçlarının güzelliği ile izleyenlerden tam not aldı.

Blendax’ın yenilenen yasemin özlü şampuanı için kamera karşısına geçen Hande Doğandemir’in rol aldığı reklam filmi geçtiğimiz günlerde izleyici ile buluştu. Baş döndüren dolgun saçların, gündelik yaşamın keyifli anlarına dönüşüm hikayesini domino taşı etkisi üzerinden anlatan reklam filminde Doğandemir, saçlarıyla ve oyunculuğu ile göz kamaştırdı. Bir etki yarattığınızda sonuçları sizin bile göremeyeceğiniz yerlere ulaşabilir” konulu film, markanın “Baş Döndüren Dolgun Saçlar” mottosuyla da bütünleşerek izleyenlerin dikkatini çekiyor.

Hande Doğandemir “Küçüklüğümden beri bildiğim ve kullandığım Türkiye’nin ilk şampuan markası Blendax’ın marka yüzü olmak mutluluk verici… Henkel’in, Blendax ile yollarını birleştirmesinin ardından piyasaya sunduğu yasemin özlü yenilenen formülün ilk kampanya filmiyle karşınızdayım. Benim için bu süreç gayet keyifli oldu. Mesleğimin yanı sıra her kadın gibi ben de saçlarıma ayrı bir özen gösteriyorum. Markanın ruhunu yansıtan ‘Baş Döndüren Dolgun Saçlar’ mottosu benim gibi umarım izleyenlere de cesaret verir.” dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.