Hande Bermek eşi Murat Başoğlu’ndan neden boşanamıyor?

Murat Başoğlu’nun skandal ihanetine uğrayan Hande Bermek, Bodrum’daki evinde ortaya çıktı. Evinin bahçesinden dışarı adım atmayan Bermek, telefonla dertleştiği arkadaşına, “Allah onu kahretsin” diyerek eşine beddua okudu.

Son yılların en çirkin skandalına imza atan Murat Başoğlu ve yeğeni ortalardan kaybolurken Hande Bermek, yalnızları oynuyor. Eşi Murat Başoğlu’nun kendisini öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile aldatmasıyla sarsılan Hande Bermek, önceki gün Bodrum’da ortaya çıktı. Başoğlu’nun öz ağabeyinin kızı ile çirkin ilişkisi patlak verdikten sonra ortalarda görünmeyen Bermek, kendisini Gündoğan’daki evine kapattı. Günler sonra denize sıfır villasından dışarı çıkan Bermek’in moralsiz olduğu gözlendi.

TELEFONDA İSYAN ETTİ

Bir kadın arkadaşı ile sohbet eden sosyetik işkadını, bir ara gözyaşlarını tutamadı. Yanındaki arkadaşının sayesinde sakinleşen Hande Bermek, bu kez de gelen telefon ile sinirlendi. Karşıdaki kişiyle yaklaşık 10 dakika konuşan Hande Hanım’ın “Allah onu kahretsin” diye bağırdığı duyuldu. Herkesi şoke eden ‘ensest ilişki’ sonrası Başoğlu’na boşanma davası açmayan ve hatta onunla Bodrum’daki evde birlikte yaşayan Bermek’in bu sözleri de eşine bela okuduğu şeklinde yorumlandı.

blank

NEDEN BOŞANMIYOR?

Ensest ilişki’nin ortaya çıkmasıyla Burcu Başoğlu Kabadayı’nın eşi Serkan Kabadayı, soluğu mahkemede almıştı. Boşanma davasının yanı sıra eşine 2 milyon dolarlık tazminat davası açan Kabadayı’nın aksine Hande Bermek’in tepkisiz kalması şaşırttı. İşadamı Ayhan Bermek’in kızı Hande Hanım’ın eşinden boşanmamasıyla ilgili şu ilginç iddia ortaya atıldı: FETÖ firarisi olarak yurtdışına kaçan işadamı Ayhan Bermek, tüm malvarlığını damadı Murat Başoğlu’nun üzerine geçirdiği için Hande Hanım, eşinden boşanamıyor.

SALONDAN KOVULDULAR

Murat Başoğlu’na ait olduğu iddia edilen ‘Body Project’ adlı spor salonunun çalışanları tepkilere isyan etti. Camlara taş atarak “Sapığın yeri” diye bağıranlardan bunaldıklarını belirten spor salonu yetkilileri de dün yaptıkları sert açıklamayla Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı’nın kurumla hiçbir maddi ve manevi ilişkilerinin kalmadığını dile getirdi. Takvim

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.