Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’e Onur Saylak’ta dahil oldu

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrolde olduğu dizinin kadrosu şekilleniyor. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrolde olduğu dizi kadrosuna Onur Saylak ve Işıl Yücesoy da dahil oldu. 1919 İzmir’inde Yunan işgalini anlatan dizide Ergenç, Cevat adlı bir askeri canlandıracak. Ünlü oyuncunun silah arkadaşı ise Onur Saylak olacak. Yücesoy da Ergenç’in annesi olarak izleyici karşısına geçecek. O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler’in oturacağı dizinin çekimleri ağustos ayında başlayacak.

USTA OYUNCU VATAN HAİNİ DİZİSİNDE

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan’ın yapacağı, başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yer aldığı dizinin çekimleri Ağustos ayında başlayacak. İddialı kadrosuyla sezonun en çok dikkat çekecek yapımlarından birisi olacak olan ‘Vatan Haini’ne son olarak ‘Hayat Mucizelere Gebe’ dizisinde izlediğimiz Işıl Yücesoy dahil oldu.

Işıl Yücesoy dizide Halit Ergenç’in annesini canlandıracak.

Uçankuş’un haberine göre; diziyle ilgili pavyon şarkıcısı rolü için görüşülen Fulya Zenginer’in de kadroda yer almayacağı öğrenildi. Dizinin Amerika’dan gelen yönetmenleri Taylan Biraderler, ‘Medcezir’ dizisiyle ünlenen Miray Daner’e ise onay verdi.

‘Vatan Haini’ ile ekrana dönecek olan Daner, ‘Medcezir’ dizisinde Serenay Sarıkaya’nın asi kardeşini canlandırıyordu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.