Halit Ergenç rekor ücretle geri dönüyor

Ekranlara bir süre ara veren Halit Ergenç, rekor ücretle geri dönüyor. Binbir Gece, Aliye ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde başrol oynayan Halit Ergenç önümüzdeki sezon İzmir 1918 dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

REKOR ÜCRET

O3 Yapım’ın yapımcılığını üstleneceği, Taylan Biraderler’in yönetmen koltuğunda oturacağı dizi için Halit Ergenç rekor bir ücret alacak. Ergenç’in yeni dizisinden kazanacağı rakam 4 milyon dolar (11 milyon 680 bin lira).

VATANSEVERİ CANLANDIRACAK

İki yıllık ücretini peşin alan Ergenç’in partneri olması için Songül Öden, Nurgül Yeşilçay gibi isimlerin adı geçiyor. Halit Ergenç’in Cevat isimli bir vatanseveri canlandıracağı dizi önümüzdeki sezon ekrana gelecek.

Dizi için kısa sürede 5 kilogram veren Ergenç’in, çekimler başlayana kadar birkaç kilo daha zayıflamayı planladığı konuşuluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.