Halit Ergenç müzik dünyasında yıldızı parlayan benzeri Kenan Uçkan’a destek verdi

Ünlü oyuncu Halit Ergenç müzik dünyasında yıldızı parlayan benzeri Kenan Uçkan’a destek verdi. Ünlü oyuncu, babası Sait Ergenç’in 271 bestesini Kenan Uçkan’a yeni albümünde seçmesi için gönderdi.

‘Aşk Beyazı’ albümüyle büyük beğeni toplayan Kenan Uçkan’ın, Halit Ergenç’e olan benzerliği şansını açtı. Halit Ergenç’in de dikkatini çekmeyi başaran Uçkan’a, yeni single çalışmasında en büyük destek usta oyuncudan geldi. 2008 yılında vefat eden babası ünlü bestekâr Sait Ergenç’in birbirinden değerli 271 bestesini seçmesi için Kenan Uçkan’a veren Halit Ergenç, “Kaliteli bir sese sahip. Düzgün kişiliğiyle işinde de başarılı olacağına inanıyorum” diyerek genç şarkıcıya övgüde bulundu. Oyunculuğunun yanı sıra profesyonel olarak müzikle de ilgilenen Halit Ergenç’e kendini dinletme fırsatı verdiği için çok mutlu olan Uçkan, “Şarkılarımı dinledikten sonra bana söylediği sözler benim için gurur ve onur kaynağıdır. Halit Ergenç göründüğü gibi çok mütevazı bir insan. Milyonların kalbinde bu kadar yer edinmesi boşa değil. Albümde babası Sait Ergenç’in bestesini okumama izni verdiği için her zaman ona minnettar olacağım” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.