Halit Ergenç: Bergüzar Korel’in bana ihtiyacı yok

Ferzan Özpetek’in “İstanbul Kırmızısı” filminde rol alan ve çekimlere katılan Halit Ergenç bir yandan da yeni dizisi Vatan Haini’ne hazırlanıyor. Ancak ünlü oyuncunun partneri kim olacak tartışmaları da hala son bulmadı.

YAPIMCIYA RAĞMEN AYNI İDDİA

Bergüzar Korel’den Cansu Dere’ye farklı isimler ortaya atıldı. Yapım şirketinin açıklamalarına rağmen, Ergenç’in eşi Bergüzar Korel ile birlikte rol almak istediği iddiaları devam etti.

“BANA İHTİYACI YOK”

Sonunda Halit Ergenç isyan etti. 46 yaşındaki oyuncu “Bir şey söylüyoruz ama bazı arkadaşlar lafı evirip çevirip öyle bir yere getiriyorlar ki ayıp oluyor. Bir yapımcı var, ben yapımcı değilim ki. Üstelik Bergüzar’ın böyle bir konuda bana ihtiyacı yok” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.