Hakan Çelik Kanal D ve CNN Türk Ankara temsilcisi oldu

Yirmi yılı aşkın süredir Doğan Grubu bünyesinde birçok önemli görevi başarı ile yerine getiren Çelik, Doğan TV Ankara temsilcisi oldu.

1990 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Hakan Çelik, Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde Avrupa Birliği’nin Siyasi Yapısı, İletişim Fakültesi’nde ise Radyo Televizyon Sinema bölümünde Bilim Kurgu Sineması üzerine yüksek lisans programlarına devam etti. Lisansüstü çalışmalarını Londra’da City University’de sürdüren usta gazeteci-haberci, Dünya liderleriyle yaptığı röportajlarla dikkat çekti. Hakan Çelik’in uluslararası ilişkiler, ekonomi, teknoloji ve müzik alanında uzmanlığı bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.