Hakan Altun’lu “Deli Aşk” filminin kısa tanıtımı yayınlandı

CMYLMZ Fikir Sanat & Nu Look’un yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu geçtiğimiz yıl Kaçma Birader filmine imza atan Murat Kaman ve Emrah Kaman Kardeşler’in yazdığı komedi filmi “Deli Aşk”ın kısa tanıtımı yayınlandı.

YouTube video

Emrah Kaman’ın canlandırdığı “Deli Aşk”ın ana kahramanı Ekrem ile ünlü şarkıcı Hakan Altun arasında geçen eğlenceli bir hesaplaşma sahnesini içeren teaser, filmin konusu hakkında da merak uyandırıyor. Ekrem’den hesap soran Hakan Altun’un nasıl bu duruma düştüğünü öğrenmek için ise 10 Mart’ta vizyona girecek filmi beklememiz gerekiyor.

Yönetmenliğini Murat Kaman ve Murat Dündar’ın yaptığı, Maraş Dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayların anlatıldığı filmin oyuncu kadrosunda; Emrah Kaman’ın yanı sıra Pelin Akil, Şafak Pekdemir, Toygan Avanoğlu, Nilperi Şahinkaya, Burak Çelik, Gülhan Tekin yer alırken Cem Yılmaz ve Zafer Algöz de filme özel performanslarıyla konuk oluyorlar.

Çekimleri Adana ve İstanbul’da yapılan, bu yılın beklenen komedilerinden biri olan Deli Aşk, 10 Mart 2017’de sinemaseverlerle vizyonda buluşacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.