“Haftada 8 ya da 10 defa birliktelik bana yetmiyor”

“Eşimle haftada 8 ya da 10 defa birlikte olabiliyoruz” diyen 2010 Dünya Kupası’nın sembol isimlerinden Larissa Riquelme, Paraguay basınında gündem oldu.

Güney Afrika’da düzenlenen 2010 Dünya Kupası’na damgasını vuran isimlerden biri olan Paraguaylı model Larissa Riquelme, şimdilerde ülke basınına verdiği röportajda yatak sırlarını anlattı.

“8-10 KEZ BİRLİKTELİK BANA YETMİYOR”

Paraguaylı futbolcu Jonathan Fabbro ile evlenen güzel model, “Jonathan, antrenmanlardan yorgun geldiği için haftada 8 ya da 10 defa birlikte olabiliyoruz. Bu da bana yetmiyor” şeklindeki sözleri ülke basınında gündem oldu.

REKLAM İÇİN Mİ YAPTI?

2010 Dünya Kupası’nda cep telefonları göğüslerine koyduğu fotoğrafla adından söz ettiren Larissa Riquelme, kısa sürede şöhret basamaklarını hızlı tırmandı. Bir dönem her yaptığı olay olan Riquelme’nin eşiyle ilgili yatak sırlarını anlatmasını “Düşer popüleritesini yeniden artırmaya çalışıyor” şeklinde yorumlayanların sayısı da az değil.

larissa-riquelme

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.