Hafta sonunun galibi “Geniş Aile: Yapıştır!”

Sezonun en iddialı komedi filmlerinden, özlemle beklenen “Geniş Aile: Yapıştır!”, Box Office Türkiye’nin bu haftaki zirvesine yerleşti! Vizyona girdiği ilk hafta sonunda 124.530 kişinin izlediği “Geniş Aile: Yapıştır!”; 9-11 Ekim hafta sonunun gişe galibi olurken, Ekim ayında vizyona giren filmler arasında da, tüm zamanların en iyi 14. açılışı yaptı.

9 Ekim Cuma günü vizyona giren “Geniş Aile: Yapıştır!”; dolu dolu kahkahayı sinema salonlarına taşıyor. Başrollerini ekranların en bitirim, en komik, en sevilen dörtlüsü Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz’ın paylaştığı filmin yönetmenliğini Ömer Uğur, senaristliğini ise Cüneyt İnay’ın üstleniyor. Aklına sürekli fikir gelmesi, sağlıklı düşünmesine engel olan Cevahir (Ufuk Özkan), kendisini onun mutsuzluğuna adayan Koyu Bilal (Fırat Tanış), yancılıkta bir dünya markası, “yetersiz” Ulvi (Bülent Çolak) ve Bilal’in “sessiz” mantığı Müfit (Ahmet Sarsılmaz); “Geniş Aile: Yapıştır!”da, define peşinde koşarken içine düştükleri belalı macerayla gülmekten kırıp geçiriyor.

“Geniş Aile: Yapıştır!”da vazgeçilmez aile üyeleri Tanju Tuncel, Mine Teber, Bihter Dinçel, Bora Akkaş ile Mustafa Uzunyılmaz da rol alırken; Yağmur Tanrısevsin, Derya Karadaş, Renan Bilek ve Levent Niş de efsane kadroya dahil oldu.

Çekimleri Ayvalık ve İstanbul’da gerçekleştirilen “Geniş Aile: Yapıştır!”, sinemaseverlere bol bol kahkaha, bol bol macera vadediyor. Babaannesi Hafize’nin (Tanju Tuncel) hastalanması üzerine; tedavi için yeterli parayı bulmaya çalışan Cevahir’in (Ufuk Özkan) eline bir define haritası geçer. Cevahir’in belalısı Koyu Bilal (Fırat Tanış) olayın kokusunu alır ve yancısı Müfit (Ahmet Sarsılmaz) ile birlikte haritanın yarısını kaparak haritanın gösterdiği yere, Ayvalık’a doğru yola çıkarlar. Cevahir de, Ulvi’yle (Bülent Çolak) beraber Ayvalık yoluna düşer. Heyecan ve macera dolu bir define arayışına dönüşen yolculukta hepsi, kendilerini hiç beklemedikleri durumların, olayların ve belaların içinde bulurlar.

Yapımcılığını “Vay Arkadaş”, “Galip Derviş”, “İçimdeki Ses”, “Guruldayan Kalpler” gibi projelere imza atan Barakuda Film’in üstlendiği “Geniş Aile: Yapıştır!” sinemalarda!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.