Hadise’den Kıbrıs’a özel gece

KKTC Doğu Akdeniz Üniversitesi 22. Bahar Festivali’nde sahne alan Hadise, sevilen şarkıları ve dansıyla KKTC’lilere unutulmaz bir gece yaşattı.

KKTC Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 22. Bahar Festivali’nin bu seneki son konser gecesinde sevilen sanatçısı Hadise sahne aldı. DAÜ Stadyumu’nda sahneye alan Hadise ve orkestrası stadyumu dolduran binlerce kişiye konser verdi. Hadise, bir buçuk saat sahnede kalarak sevilen şarkılarını DAÜ’lüler ve KKTC halkı için seslendirdi. “Nerdesin Aşkım” isimli şarkısıyla konsere başlayan sanatçı, gecede “Düm Tek Tek”, “Aşk Kaç Beden Giyer”, “Steer Me Up”, “Deli Oğlan”, “Yaz Günü” gibi Türkçe ve İngilizce şarkılarının yanı sıra “Sil Baştan” ve “Sarışınım” gibi sevilen şarkılara da repertuarında yer verdi.

Konser sonunda DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam ve DAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan tarafından Hadise’ye teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.