Hadise’den 1.2 milyon TL’lik doğal reklam

Son yıllarda yer aldığı reklam filmleriyle servetine servet katan Hadise, son projesinde yine yüksek bir ücrete imza attı. Şarkıcı, bir milyon 200 bin TL’yi kasasına ekleyerek dudak uçuklattı.

Hadise reklam sektörünü çok sevdi!

Hem çıkardığı albümleriyle hem de yer aldığı ekstra sahne ücretleriyle servetine servet katan güzel şarkıcı, kazancını rol aldığı reklam filmleriyle de ikiye katlamaya devam ediyor. Daha önce birçok ünlü markanın reklam yüzü olan Hadise, bu kez Sırma Grup’la yeni bir anlaşması imzaladı. ‘’Doğallığı kaynağından, ferahlığı limonundan’’ kampanyasıyla kamera karşısına geçen güzel şarkıcı, firmayla bir milyon 200 bin TL’ye el sıkıştı. Şirketle yaptığı sözleşme kapsamında konserde vermeye hazırlanan şarkıcının yeni projesinin yönetmenliğini Bruce Parramore yaptı.

9 milyon 200 bin TL kazandı

Hadise, 2 yıl boyunca yer aldığı reklam filmleriyle adeta kazancını şarkıcılıkta değil, reklamdan kazanıyor dedirttirdi. Hadise son iki yılda yer aldığı çorap markası reklam filminden 2 milyon TL, kozmetik firmasından 1,5 milyon TL, giyim firmasından iki sezon için 2,5 milyon TL, yer aldığı telekominikasyon tantımından ise 2 milyon gibi gibi yüksek ücretler alarak kasasını yükseltti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.